Biefstuk-paprikapannetje met tijm

1

Eenvoud kan soms zo lekker zijn! Een voorbeeld? Dit biefstuk-paprikapannetje met tijm!

Makkelijk om te maken, snel klaar en daarna lekker eten! Nou ja, makkelijk… de biefstuk heeft natuurlijk wel wat aandacht nodig.. niet te lang bakken.. Ik weet nog wel de eerste keer dat ik met biefstuk aan de slag ging (echt jaaaren geleden). Het is zo lekker, maar wat er uit mijn pan kwam, was niet te eten… Veel te lang gebakken. Dat overkomt je natuurlijk geen tweede keer, want het is zooo zonde om zo’n lekker stukje vlees te verprutsen… (en ook best kostbaar op die manier…).

Owja, en met die takjes tijm heb ik ook altijd ruzie… het lukt me nooit om in één keer netjes alle blaadjes van de takjes te ritsen… Het gaat steeds beter hoor, maar ik vind het toch altijd wel een ‘gedoe’. Afijn, verder is het gerecht makkelijk om te maken, zeker als je een tijm-rits-expert bent!

Biefstuk-paprikapannetje met tijm

Biefstuk-paprikapannetje met tijm

Makkelijk of niet, lekker was het zeker! Beetje crème fraîche erbij, stukje brood en smullen maar! Je kunt er natuurlijk ook wat quinoa (of rijst, pasta, etc.) bij serveren, maar soms is eenvoud net zo lekker! 🙂

Inspiratie: Koken & genieten
Print Friendly, PDF & Email