Bulgur schotel met courgette & kastanjechampignons

1

En toen was het alweer vrijdag… een rare week zo hoor, met Oud & Nieuw er in. Maar woensdag begon het ‘normale’ leven weer, nu is het alweer weekend en gisteren hadden we net zoveel tijd als altijd op vrijdag… niet veel dus. Tijd voor een makkelijke maaltijd!

De laatste keer dat we bulgur aten… euh, even denken… ik kan het me bijna niet herinneren. Gelukkig heb ik een site waar alles op staat. 馃槈

Het was begin november, we aten bietenbulgur.

Bulgur ‘moest’ dus weer een keer op de planning komen, want we vinden allebei erg lekker. Een tijdje geleden heb ik weer een nieuw zakje bulgur bij de toko gekocht, dat was dus het probleem niet, nu de rest nog! We hebben het simpel gehouden: de bulgur mengen met wat courgette & kastanjechampignons, wat cr猫me fra卯che erdoor: yum! Nog wat geraspte mozzarella er overheen, even de oven in et viol脿: er staat weer een heerlijke maaltijd op tafel.

Een snelle maaltijd dus! Ongeveer 20 minuten voorbereiding, daarna nog een kleine 20 minuten in de oven, tussendoor tijd om alle troep weer op te ruimen, alles in de vaatwasser, tafel dekken, aan tafel, heeeerlijk eten, nog even een toetje (we aten gebakken peer in ahorn siroop met walnoten en een beetje yoghurt: yum!), de laatste spulletjes opruimen en klaar! De vaatwasser mag de rest van het werk doen! 馃檪

Fijn weekend!

 

Print Friendly, PDF & Email