Courgette carpaccio

4

Een heerlijke, zomerse courgette carpaccio!

Wij zijn dol op carpaccio. De ‘gewone’ carpaccio vinden we heerlijk (alhoewel ik hem een hele tijd geleden in een restaurant kreeg met een enorme berg ijsbergsla eronder en die vond ik dan weer wat minder), maar deze watermeloen carpaccio valt ook elke keer weer in de smaak, ook lekker zomers! En dit keer maakte ik dus een courgette carpaccio, een heerlijk, zomers voorgerecht (maar ook in andere seizoenen is ie erg lekker hoor!).

Courgette carpaccio

Courgette carpaccio

Variatie tips:

  • Vervang de zoete puntpaprika door gewone paprika of tomaat.
  • Vervang de parmezaanse kaas door pecorino (Italiaanse schapenkaas).
  • Grill de courgette van te voren even kort in een grill pan als je niet zo’n fan bent van rauwe courgette.
  • Voeg nog wat geroosterde pijnboompitten toe.
Inspiratie: Vegetarischfit.
Kookboekstore_algemeneshopbanner_728x90
Print Friendly, PDF & Email