Courgettedip met kappertjes

7

Courgettedip met kappertjes!

Een onderdeel van onze zeer smakelijke zondag: er stond tapas op tafel. Het is alweer even geleden (ik denk november vorig jaar), maar we hebben toen enorm zitten smullen van alle tapas. Onder andere van deze courgettedip die vooral warm erg lekker was. Je kunt hem ook prima af laten koelen en koud eten hoor, maar wij vonden hem (of haar…) warm toch iets lekkerder!

Courgettedip met kappertjes

Courgettedip met kappertjes

Het recept komt uit het boekje 500 hapjes. Ik heb meerdere boekjes uit deze 500 serie en ik vind ze erg leuk! Vrij eenvoudige recepten zonder ellendig lange ingrediënten lijst en mét variatietips. De tips bij dit recept? Voeg wat citroenrasp toe (de citroen heb je toch al nodig), maak het romiger door er wat crème fraîche (zo’n drie eetlepels) doorheen te roeren, voeg wat munt of dille toe en/of bestrooi de dip met peterselie!

Op zoek naar andere tapas gerechten? Kan dan eens hier!

Kookboekstore_algemeneshopbanner_728x90
Print Friendly