Erwten risotto met chorizo & geitenkaas

2

Risotto

We zijn er dol op, écht! En toch is het alweer bijna een maand geleden dat we risotto aten. Té lang geleden dus. Tijd om het weer eens op het menu te zetten.

Een vrij simpele risotto dit keer, zonder al teveel poespas. Wat knoflook, erwten, chorizo & geitenkaas. En risottorijst natuurlijk. Ja, je leest het goed, geen parmezaanse kaas dit keer, de geitenkaas is genoeg. Eenvoudig, maar erg lekker.

We aten deze risotto afgelopen zondag, een verwen-maaltijd zo aan het einde van de week. Tijdens het eten zei Alwin een paar keer: “mmm, dit is écht lekker!” & “dit mag vaker op tafel komen”. Ik zat met een big smile tegenover hem aan tafel rustig te smullen van de risotto. Zo fijn. Een prima afsluiter van de week. Daarna nog genoten van een banaantje uit de oven (schil verwijderen, op bakpapier, 200 graden, ongeveer 12 minuten) met karamelijs. Heerlijk!

Vervolgens lekker uitbuiken in het zonnetje… genieten! Ik hou van de lente!

Risotto met erwten, chorizo & geitenkaas

Risotto met erwten, chorizo & geitenkaas

Print Friendly, PDF & Email