Florentijnse kipfilet

2

Florentijnse kipfilet.

Dit recept stond al een tijdje op mijn lijstje. Het ziet er zo lekker uit op de foto in Koken & genieten (maart 2008). Je ziet de heerlijke kipfilet liggen in een bedje van spinazie, tomatensaus met daarop stukjes tomaat gegratineerd met een beetje kaas. Alle ingrediënten zijn zo mooi te zien en dat maakt het geheel  extra smakelijk. Mijn eindresultaat is niet zo mooi… je ziet veel kaas en wat daaronder ligt, dat kan eigenlijk van alles zijn… je ziet er helemaal niets van.

Iets roods van de tomaten komt nog een beetje naar boven, maar daar is het ook wel mee gezegd. Geen super mooie foto van het eindresultaat dus en Alwin had geen idee wat we gingen eten toen ik de ovenschaal  op tafel zette…

Ik heb het recept hier en daar wat aangepast (ik probeer er toch altijd een beetje mijn eigen draai aan te geven). Waarom het recept precies Florentijnse kipfilet heet, weet ik niet, maar wat ik wel weet, is dat we weer heerlijk hebben gegeten.  Flink wat groente, lekkere kipfilet en een laagje kaas is ook altijd lekker. Ik ben blij dat dit recept eindelijk van mijn lijstje af is en ik het daadwerkelijk heb gemaakt. Florentijns of niet, het was heerlijk!

Florentijnse kipfilet

Florentijnse kipfilet

Kookboekstore_algemeneshopbanner_728x90
Print Friendly