Fusilli met courgette & amandel

6

Deze week veel snelle, makkelijke maaltijden.

Drukke week, veel te doen, dus wat minder tijd in de keuken. Erg jammer, maar gelukkig andere leuke dingen te doen.

Ook donderdag aten we een snelle, makkelijke maar gezonde maaltijd. Binnen 20 minuten op tafel, maar wel ontzettend lekker. Net als dinsdag, toen aten we rode kool couscous met appel & peer, ook binnen 20 minuten op tafel, maar o zo lekker & gezond.

Het recept heb ik uit รฉรฉn van de vele magazines die ik nog op zolder heb liggen. Aangezien ik niet alle magazines kan bewaren, heb ik ervoor gekozen om de leuke & lekkere recepten uit de magazines te scheuren. Nadeel is wel dat ik nu niet meer zeker weet uit welk magazine het recept komt, dus geen bron kan vermelden. Ik heb wat aantallen veranderd, maar het recept is nagenoeg hetzelfde gebleven, dus een bronvermelding is wel netjes…sorry! ๐Ÿ˜‰

Ik heb twee kleine courgettes gebruikt (heb me ooit laten vertellen dat kleine courgettes de lekkerste zijn), maar een derde courgette had van mij ook wel gemogen. Voor vier personen geeft het recept vier courgettes aan, maar als je kleine koopt, zou ik er vijf gebruiken, maar dat is natuurlijk maar waar je van houdt. Daarnaast heb ik gekozen voor de fusilli-variant met extra vezels, een beetje vezels kunnen nooit kwaad.

We hebben in ieder geval weer smakelijk zitten eten! De amandelen zorgen voor een lekkere biteย en passen prima bij de rest van het recept, heerlijk! En mocht je er wat vlees bij willen, kun je natuurlijk altijd wat hamblokjes toevoegen of wat kip/kalkoenfilet meebakken. Ook mรฉt vlees heb je binnen 20 minuten een heerlijke, gezonde maaltijd op tafel staan.

Print Friendly, PDF & Email