Gebakken camembert

11

Gebakken camembert: heerlijke, warme camembert uit de oven!

Een super simpel hapje voor bij de borrel of serveer als bijgerecht bij een diner. Je hoeft er echt bijna niets voor te doen… Eerst even naar de winkel om een (of meerdere..) doosje(s) camembert te halen, dat is denk ik nog de grootste moeite. Daarna even de oven voorverwarmen, het papiertje uit de verpakking halen en het doosje in de oven zetten. Kind kan de was doen, toch? Nog even wachten (twintig minuutjes) et voilà, er staat een heerlijke, warme camembert op tafel!

Gebakken camembert

Gebakken camembert

En zo simpel is het: een mini kaasfondue! Serveer op een mooie schaal samen met wat stokbrood en wat verse kruiden (naar smaak). In plaats van stokbrood kun je ook wat (gesneden) groenten er bij leggen om te dippen. Snij wat paprika’s in reepjes, wat komkommer in plakjes, wat kleine tomaatjes door de helft, wat wortel in stukjes en leg ze naast de gesmolten camembert. Prikkertjes of vorkjes erbij en dippen maar!

Erg lekker én gezellig!

Print Friendly, PDF & Email