Geitenkaas met parmaham in filodeeg

5

Geitenkaas. Ik vind het zó lekker! Soms eet ik het zo een paar weken (misschien nog wel langer) niet, maar dan ineens heb ik er weer zo’n zin in en eten we het een paar keer per week. Alwin hield ‘vroeger’ niet van geitenkaas, maar gelukkig is daar inmiddels verandering in gekomen. We kunnen er allebei erg van genieten!

Vandaag een voorgerecht (of bijgerecht) met geitenkaas: geitenkaas met parmaham in filodeeg. Niet moeilijk, maar erg lekker! In zo’n leuk, klein stoofpannetje (ik blijf ze leuk vinden), nog wat Italiaanse kruiden erover, even de oven in en smullen maar!

Geitenkaas met parmaham in filodeeg

Geitenkaas met parmaham in filodeeg

Dat ziet er toch erg smakelijk & gezellig uit? Als je er een verrassing van wilt maken, kun je het filodeeg helemaal dichtklappen voordat het pannetje de oven in gaat. Begin dan met het filodeeg iets minder in het pannetje te stoppen en de overhangende randen iets verder te laten overhangen. Ingepakte kaas erin, kruiden erover en dichtvouwen!

Op zoek naar andere recepten om die leuke, kleine stoofpannetje mee te vullen? Kijk dan eens hier!

Bron: Xenox.
Print Friendly