Geroosterde puntpaprikasoep

9

Ben je nog op zoek naar een leuke amuse of een heerlijk voorgerecht voor het Oud & Nieuw-diner?

Zoek niet verder! 😉 Deze heerlijke geroosterde puntpaprikasoep ziet er niet alleen lekker uit, hij is ook erg smakelijk! Een amuse voor acht personen of een voorgerecht voor vier personen. Krijg je meer eters? Verdubbel gewoon de ingrediënten, want dit soepje is zo makkelijk om te maken, je bent er niet veel langer mee bezig als je een dubbele portie maakt. En anders heb je alvast een fijne, lichte lunch voor de volgende dag!

Geroosterde puntpaprikasoep

Geroosterde puntpaprikasoep

Het recept komt uit Foodies, één van de wat oudere edities (ik weet niet meer precies welke). Bij het recept worden gamba’s bij de soep geserveerd (gebakken in knoflook & rode peper). Die heb ik er niet bij gedaan (we hadden vooral zin in een soepje), maar je kunt dit soepje ook prima serveren met soepstengels (eventueel met een plakje rauwe ham er omheen) of met deze heerlijke kaaskoekjes met walnoten. Eet smakelijk!

Kookboekstore_algemeneshopbanner_728x90
Print Friendly