Kokos quinoa met banaan & noten

5

Het is zo leuk om te experimenteren met lekkere ontbijtjes, maar vaak gaat het ’s ochtends snel, snel, snel en is er geen tijd om lang met het ontbijt bezig te zijn, laat staan te experimenten. Maar elke dag hetzelfde soort ontbijt is ook zo saai, dus tijd voor wat nieuws!

Heerlijke kokos quinoa met banaan en noten.

Een goed vullend ontbijt en erg lekker. Je bent er wel ongeveer 20 minuten mee bezig (inclusief kooktijd), maar zeker in het weekend moet dat toch geen probleem zijn, want je krijgt er een heerlijk ontbijtje voor terug waar je de rest van de dag op vooruit kunt. En als je ’s ochtends echt geen tijd hebt, is het natuurlijk ook een voedzame & heerlijke lunch!

Ik heb het recept van de leuke site How sweet it is, for people who, like, totally love food. Ik vind het er zo lekker uit zien: dat moest ik ook proberen. Wat kleine aanpassingen, met als grootste verschil de plakjes banaan nog even op laten warmen, want ik vind warme banaan zo ontzettend lekker. Later bedacht ik mij dat het misschien ook lekker was om nog wat geraspte kokos overheen te strooien, maar je kunt natuurlijk flink variรซren en fruit/noten toevoegen die jij lekker vindt. Ik vond het ontbijtje zo in ieder geval ontzettend lekker!

Print Friendly, PDF & Email