Kruidnoten van amandelmeel & kokosbloesemsuiker

11

Kruidnoten! Jaaaa, het is kruidnoten-dag!

We zijn aangekomen bij versie drie: kruidnoten van amandelmeel & kokosbloesemsuiker! Heb je de kruidnoten van dadels & amandelmeel al gezien? Of de versie met banaan & amandelmeel? Niet? Neem snel een kijkje! 🙂

Dit is ook de laatste versie, voor nu dan. Volgend jaar gaan we vast weer verder met experimenteren, maar het heerlijk avondje staat al bijna voor de deur (nog een paar nachtjes slapen!) en er zijn nu al zoveel kruidnoten uit de oven gekomen… Ik kan geen balletje meer draaien… Het is best leuk om te doen hoor, maar er zijn nog zoveel andere leuke dingen om te doen.

Maar goed, de kruidnoten van amandelmeel & kokosbloesemsuiker. De enige versie met suiker, maar geen ‘normale’ suiker. Wil je meer weten over kokosbloesemsuiker? Kijk dan even hier. Wil je meer weten over de kruidnoten van amandelmeel & kokosbloesemsuiker? Kijk en lees dan vooral verder!

Kruidnoten van amandelmeel & kokosbloesemsuiker

Kruidnoten van amandelmeel & kokosbloesemsuiker

De kruidnoten met de meeste ingrediënten, maar de lijst is niet heel lang hoor. De kruidnoten die het makkelijkst te rollen zijn (écht, appeltje, eitje, wat een fijn deeg!). Geen vieze handen (nou ja, bijna niet dan), het rolt super makkelijk: een feestje om kruidnoten te rollen! 🙂

In eerste instantie vond ik deze kruidnoten het meest op de ‘echte’ kruidnoten lijken. Ze hebben een duidelijke kruidnoten-smaak, zijn knapperig én lekker. Je proeft overigens vrij weinig tot niets van alle kokos-producten. Maar een dag later moest ik mijn voorkeur bijstellen. En dat ligt niet aan deze kruidnoten van amandelmeel & kokosbloesemsuiker. De volgende dag smaken ze nog hetzelfde, niets aan veranderd. Maar op de één of andere manier zijn de kruidnoten van dadels & amandelmeel de volgende dag nóg lekkerder. Uiteindelijk gaat mijn voorkeur dus uit naar de dadel-versie, maar deze kruidnoten komen op een fijne tweede plaats! 🙂

Inspiratie: Francescakookt, Blijzondersuiker.
Print Friendly, PDF & Email