Mangocrumble

2

Ons ontzettend lekkere nagerecht van zaterdagavond!

Ik loop een beetje achter met artikeltjes schrijven… ben ook druk geweest dit weekend, zowel in de keuken als er buiten. Allemaal leuke dingen, dus wat dat betreft: alleen maar goed!

Maar zaterdagavond hebben we echt genoten van een heerlijke mangocrumble. Ik ben gek op mango én op warm fruit, dus ook zonder de crumble is het voor mij al smullen, maar de crumble geeft toch wel iets éxtra lekkers aan het nagerecht: yum!

Het originele recept komt uit Light koken en met wat aanpassingen heb ik er mijn eigen versie van gemaakt. Ik heb geen taartvorm gebruikt, omdat ik dan weer in de knoei zou komen met mijn tweepersoons versie, dus ik heb de crumble gemaakt in een glazen ovenschaaltje gemaakt (ik heb geen geschikte mini taartvorm). Ging ook helemaal prima, maar maak je een grotere versie, dan kun je het best een taartvorm van ongeveer 22 centimeter gebruiken.

De crumble was echt super lekker en niet moeilijk om te maken, dus dit verrukkelijke nagerecht komt zeker vaker op tafel!

Print Friendly, PDF & Email