Mie met rundvlees, broccoli & wortel

3

Een makkelijke maaltijd voor de laatste dag van de week, maar o zo lekker!

Normaal kook ik wel wat uitgebreider op zondag, maar gisteren hebben we lekker makkelijk gedaan. We hadden ook genoeg andere dingen te doen, dus heel vervelend was het niet.

Ons avondmaal bestond uit Chinese eiermie met broccoli, wortel, biefstuk, bereid met flink wat sojasaus en gegarneerd met sesamzaad.

 

Simpel, maar écht super lekker & compleet! Als nagerecht nog wat gebakken fruit met vla/yoghurt na en we gingen weer als twee tevreden mensen van tafel. Ik vond vooral de wortel op deze manier gebakken verrukkelijk! Gewoon even aanbakken, afblussen met sojasaus en water, even laten sudderen: yum! De combinatie met broccoli is ook niet echt vervelend hoor. 😉 En biefstuk is altijd goed, toch!?

Het recept komt uit het magazine Koken & genieten van november 2007. Zoals gewoonlijk heb ik een paar kleine aanpassingen gedaan en zie hier het recept. Echt een aanrader voor als je eens wat minder tijd hebt om te koken maar toch lekker wilt eten.

Kookboekstore_algemeneshopbanner_728x90
Print Friendly, PDF & Email