Visschotel met quinoa

2

Een heerlijke, snelle, makkelijke visschotel met peterselie quinoa: een perfecte doordeweekse maaltijd voor als je eens wat minder tijd hebt.

Groente snijden, vis droogdeppen, wat peper & zout erover, in de oven en ondertussen de quinoa bereiden, wat roeren en er staat binnen drie kwartier een super lekkere, volwaardige maaltijd op tafel.

En met dit recept kun je eindeloos variëren. Heb je geen quinoa in huis? Gebruik dan rijst, couscous of bak wat krieltjes.

De groente kun je natuurlijk ook vervangen door je eigen favoriete groente en je kunt het geheel kruiden zoals jij wilt. Hoe dan ook: een super lekkere maaltijd en ook nog goed voor de lijn! 🙂

Wij hebben deze maaltijd afgelopen dinsdag gegeten en zitten smullen. De schaal was leeg en onze buikjes weer helemaal vol, het was een goed vullende maaltijd. Bij zo’n makkelijke maaltijd hoort niet teveel ‘gelul’, dus snel door naar het recept!

Inspiratie: AH
Print Friendly, PDF & Email