Appel-rozijnenbroodjes

7

De september editie van Light koken staat weer vol met heerlijke recepten, alleen het doorbladeren is al een feest.

Zo ook deze appel-rozijnenbroodjes: yum! Het is bijna weekend en op de een of andere manier krijg ik dan steeds meer zin in bakken. Aangezien ik gisteravond alleen thuis was (wél met Mac) heb ik voor Alwin appel-rozijnenbroodjes gebakken.

Toen Alwin gisteravond thuis kwam, na een avondje sushi eten, zei hij ongeveer meteen: “oeh, wat staat daar voor lekkers in de vensterbank”. Daar ging broodje nummer twee (uiteraard had ik al eentje voorgeproefd)…. en dat terwijl ze nog warm waren… 🙂 Ik had ze eigenlijk gebakken voor het weekend, omdat we dan eigenlijk altijd wat meer brood eten, maar ik vrees dat ze het weekend niet gaan halen… ze zijn ook wel erg lekker: heerlijk frisse, goed gevulde broodjes!

 

Print Friendly, PDF & Email

7 reacties

  1. Pingback: Kwarkbroodjes met blauwe bessen | Maaikyz iCook

  2. Heel lekker! Maar ik had met deze hoeveelheden maar 3 kleine broodjes.
    Wat is eigenlijk de bedoeling van gist? mijn deeg werd daar precies niet echt groter van. Toen ik balletje maakt en in de oven zette, toen bleef alles even klein toen ze klaar waren.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.