Aubergines met kikkererwten & feta

17

2 januari. Back to normal.

Voorlopig even geen feestdagen in het verschiet, het ‘normale’ leven begint weer. Misschien heb je nog een paar dagen vakantie, maar de kans bestaat dat je vandaag gewoon weer naar je werk mag… Ik vind de feestdagen erg leuk & fijn, maar toch… toch ben ik altijd weer blij als het allemaal weer achter de rug is.

Weer gewoon lekker gewoon doen! Heb jij dat ook? Of mogen de feestdagen van jou nog wel langer duren?

Aubergines met kikkererwten & feta

Aubergines met kikkererwten & feta

Lekker eten doen we toch wel, feestdagen of niet. Misschien wat minder uitgebreid, maar zeker lekker! Even geen uren meer in de keuken staan (hoe leuk dat ook is!), maar een snelle, makkelijke maaltijd. Bijvoorbeeld deze aubergines met kikkererwten & feta!

Niet héél snel (de aubergines moeten ongeveer een half uur in de oven), maar wel makkelijk én erg lekker! Als de aubergines in de oven staan, kun je alvast de rest voorbereiden en daarna is het alleen nog maar een kwestie van mengen. Je kunt dit gerecht zowel warm, lauwwarm als koud eten, maar ik vond het warm het aller lekkerst!

Inspiratie: MarthaStewert.
Print Friendly, PDF & Email

17 reacties

  1. Wauw, superlekker! Heb ‘t net meteen gemaakt 🙂 Ik heb de aubergines aangevuld met kastanjechampignons, ook heel lekker!

    • Wat super leuk om te lezen, Henny! 🙂

      Fijn dat het zo gesmaakt heeft! En die kastanjechampignons erbij lijken me erg lekker! 🙂

  2. Pingback: Gevulde aubergines met couscous - MiCook

  3. Pingback: Mijn kookweek - week 18 - MiCook

  4. Toevallig via google op dit receptje uitgekomen. Heel erg lekker! Heb er nog war cherry tomaatjes aan toegevoegd want die moesten op, njammie. Ga wat verder rondkijken hier, leuke site!

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.