Broccolitaart met walnoten

14

Broccolitaart met walnoten: walnoten in de taart zelf én walnoten in de bodem!

Nu ik deze broccolitaart van een tijdje geleden weer zie, ben ik eigenlijk wel een klein beetje soort van jaloers op mezelf… Door de komst van puppy Luna zitten dit soort baksels er even niet meer in… Makkelijke maaltijden die binnen een kwartiertje op tafel staan, dat is het idee van deze week. Een hartige taart waar je toch wel een dik half uur mee bezig bent, zit er (helaas) even niet in.
Maar nu ik de foto’s bekijk van deze broccolitaart met walnoten heb ik én zin om lekker bezig te zijn in de keuken (zonder steeds te kijken of ik op een hondje ga staan….) én zin om een stuk van deze taart te eten: heerlijk!

Broccolitaart met walnoten

Broccolitaart met walnoten

Ja, geef mij maar zo’n stukje broccolitaart. Ik heb er zin in! In de bodem zitten walnoten verwerkt (en wat bieslook) en in de taart zelf ook (met wat bieslook). Lekker veel broccoli, nog een laagje kaas: helemaal goed! Misschien niet meteen een gerecht om in de zomer (met hoge temperaturen) te eten, maar ik heb gelezen dat het weer komend weekend niet super zomers gaat worden, dus bij deze een tip voor het weekend. Of voor volgende week, dat kan natuurlijk ook!

Fijn weekend alvast!

Inspiratie: Dutchiebaking.
Print Friendly, PDF & Email

14 reacties

  1. Ah, dit ziet er zó lekker uit, ik heb ook wel zin in een puntje! Sowieso ben ik echt gek op hartige taart, je kunt er ook lekker mee variëren! De combinatie van broccoli en walnoten in dit recept lijkt me erg lekker, wie weet dat ik hem eens uitprobeer!

    • Dank je wel, Anniek! 🙂

      Wij zijn hier ook dol op hartige taart! Ook ideaal om restjes mee weg te werken. 😉

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.