Chocoladefudge met roze muisjes

37

Feest! Feest omdat ons nichtje is geboren (zó leuk!) en feest omdat er chocoladefudge met roze muisjes op tafel staat (zó lekker!).

Ons nieuwste nichtje (we hebben er inmiddels vier!) heet Bo. Ze is ontzettend lief (kan ook niet anders natuurlijk) en het gaat goed met haar. Met papa & mama gaat ook alles goed en ‘grote zus’ (ze heet Robin en wordt in augustus vier) is helemaal trots en erg lief voor haar kleine zusje. Robin helpt mama met het voeden van de kleine Bo en ze is al druk aan het oefenen met haar poppen zodat ze binnenkort haar zusje ook mooie kleertjes aan kan trekken.

Ome Alwin & tante Maaike zijn natuurlijk ook helemaal blij & trots. Het blijft bijzonder dat er zo’n klein mensje in je armen ligt… mini oortjes, mini neusje en dan die vingertjes met van die mini nageltjes… geweldig! Maar voordat we de kleine Bo gingen bewonderen, ben ik eerst aan de slag gegaan om een lekker kraamhapje te maken. Speciaal voor lieve Bo: chocoladefudge met roze muisjes!

Chocoladefudge met roze muisjes

Chocoladefudge met roze muisjes

Dat ziet er toch heerlijk uit?! De bak met chocoladefudge is meegegaan en ook al heeft Bo er nu niets aan (….), ik denk dat papa & mama er wel raad mee weten! 😉

Een leuk & lekker kraamhapje dus! Ik kwam dit recept tegen bij ChicksloveFood tijdens mijn zoektocht naar alternatieven voor beschuit met muisjes en vond het er zo lekker uit zien! Daarnaast is het heel eenvoudig om te maken en makkelijk mee te nemen/bewaren. En dat was in ons geval wel handig, want mijn broer woont niet naast de deur… Ik heb de stukjes chocoladefudge in de diepvries gedaan en daar gelaten totdat we weggingen. Tegen de tijd dat we aankwamen, waren de stukjes ontdooid, maar niet gesmolten….!

Geen pasgeboren baby’s bij jou in de buurt, maar wil je deze chocoladefudge toch maken (heel begrijpelijk!)? Vervang dan de muisjes door extra (gemende) noten of ander lekkers! En als je vandaag nog aan de slag gaat, kun je er natuurlijk ook (mini)paaseitjes op leggen! 😉

Fijne paasdagen!

Print Friendly, PDF & Email