Courgette lasagne met gerookte kip

5

Yum! Courgette lasagne met groenten & gerookte kip.

Terwijl ik dit stukje schrijf voel ik me net een kip zonder kop, want elke keer als ik kip wil typen, typ ik kop… En lasagne met gerookte kop klinkt nou eenmaal niet zo lekker (vind ik…). Als je je nou één keer vergist, ok, maar op de één of andere manier is het nu al de zoveelste keer dat ik kop weer moet veranderen in kip. Mocht er nou ergens toch nog kop staan, gebruik dan gewoon kip, want ik zie door de koppen de kip niet meer…. ofzoiets…

Anyway… ons avondmaal van afgelopen woensdag: courgette lasagne met gerookte kop kip. Nee, geen lasagne met courgette, maar de lasagnebladen vervangen door courgette. Geen pasta dus. En hij was erg lekker. Ik zag een beetje op tegen het snijden van de courgette, want ik weet nog goed dat ik vorige keer (onhandig als ik ben) een dikke snee in mijn vinger kreeg. Ik zocht daarom dit filmpje op, maar de tip van de kaasschaaf, ben ik ook niet vergeten. En dat ging erg goed! Op een mini klein schaafwondje na, heb ik mooie plakken van de courgette kunnen snijden. Jeej!

De rest stelt eigenlijk niet zo veel voor… het moeilijkste van alles is toch wel het maken van de foto’s (echt respect voor mensen die lasagne super lekker op de foto kunnen zetten), maar aangezien de gemiddelde Nederlander (schat ik zo in…) geen foto’s maakt van wat ze eten, is er geen probleem. Gewoon een keer maken dus en daarna lekker smullen! 😉

Courgette lasagne met gerookte kip

Courgette lasagne met gerookte kip

Inspiratie: Foodandotherfriends
Print Friendly, PDF & Email

5 reacties

  1. Pingback: Mijn kookweek - week 25 - MiCook

  2. Pingback: Mijn kookweek - week 22 - MiCook

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.