Courgette muffins met walnoten

19

Vandaag een recept waarmee je een dreumes van twee op het verkeerde spoor kunt zetten: courgette muffins met walnoten!

Althans, als ik Francesca (van Francesca Kookt!) mag geloven, want onze dreumes van twee en een half (iets hariger, staat op vier poten en roept af en toe ‘woef’…) is niet zo makkelijk op het verkeerde spoor te zetten. Maar hier geen ervaring met kinderen, dus ik geloof Francesca op haar woord als ze zegt dat haar (super schattige) kleine kokkie niet altijd fan is van (alle) groenten.

Francesca maakt zich daar niet druk om, maar ziet het wel als een uitdaging soms wat groenten te verstoppen. Zoals bijvoorbeeld in deze muffins met walnoten én courgette!

Courgette muffins met walnoten

Courgette muffins met walnoten

Zoals je gisteren wellicht hebt gelezen, mocht ik deze maand iets koken van Francesca voor de Foodblogswap. Na lang rondneuzen op de site van Francesca, kwamen we uiteindelijk op de Homemade kapsalon. Ik wist alleen niet zeker of deze kapsalon in de smaak zou vallen (onze eerste ervaring met kapsalon was niet geweldig, maar die was ook niet zelfgemaakt) en daarom had ik nog een back-up. Nu viel de kapsalon erg in de smaak, maar de back-up eigenlijk ook….

Deze courgette muffins met walnoten dus. Ideaal als tussendoortje, hapje op een feestje of voor de lunch! En ideaal voor kinderen dus! Groenten verstoppen in een lekkere muffin! 🙂 Francesca, bedankt! Wij vonden het een erg leuke & smakelijke foodblogswap!

Bron: Francesca Kookt!
Print Friendly, PDF & Email