Courgette quiche met zalm & ricotta

8

Yum, we hebben weer heerlijk gegeten gisteravond! Een courgette quiche met zalm & ricotta.

En wat had ik weer zin om te koken! Ook al was het niet veel werk (standaard op vrijdag), ik vond het fijn om weer een beetje in de keuken bezig te zijn, want dat bankhangen (vanwege ‘de griep’), daar word je niet vrolijk van… Woensdagavond heeft Alwin pannenkoeken gebakken en donderdagavond heb ik een super makkelijke maaltijd gegeten: spelt met broccoli, noten & kaas. Dus vrijdag tijd voor wat actie.

‘s Ochtends al samen met mijn nieuwe vriend (ik ben zooo blij met hem) een heerlijk brood gebakken (recept volgt), daarna druk met andere dingen om bij thuiskomst weer de keuken in te duiken voor het avondeten, heerlijk. Even wat courgette snijden & bakken, ricotta mengen, bladerdeeg (en de rest) in de vorm, de oven in en ongeveer een half uurtje wachten. Maar deze quiche is het wachten waard, want we hebben heerlijk gegeten: het is een super lekkere quiche! Er was nog wat zalm over, dus die heb ik ook op tafel gezet, samen met komkommer. Heerlijke frisse afwisseling en genoeg groen: yum!

Inspiratie: Leukerecepten.
Print Friendly, PDF & Email

8 reacties

  1. Hoi Maaike,
    Net dit recept van je site gemaakt en gegeten. Alleen gemaakt met filodeeg ipv bladerdeeg om het wat slanker te maken. Smaakte erg goed! Ga van de week weer verder door je recepten struinen om meer lekkers te vinden!
    Groetjes Stéphanie

    • Hey, wat ontzettend leuk zeg! 🙂
      Fijn dat hij goed smaakte en super leuk dat je nog verder gaat neuzen tussen de recepten! Ben benieuwd welke recepten je nog meer gaat maken! 🙂

      Groetjes, Maaike

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.