Feel Good Smoothie

3

Ik ben vanmorgen naar de tandarts geweest… Anderhalve week geleden ook al, maar toen werden mijn tanden mooi schoongemaakt en moest ik op controle komen… Het is nooit goed als je dan na anderhalve week weer in die stoel zit… ik had een gaatje. Ik ben bang voor de tandarts… nou ja, niet voor de tandarts zelf, want dat is een hele aardige & relaxte man, maar er is iets…

Bezoekjes aan de huisarts, bloed(prikken), operaties… been there, done that… no problem!

Zelfs voor een operatie slaap ik niet slecht (ligt wel een beetje aan de achterliggende reden natuurlijk)… Dat ze bij mij nooit de juiste plek kunnen vinden om een naald in te prikken (ze hebben een keer met vijf man om mijn bed gestaan om een infuus in te brengen): ik heb er allemaal vrede mee. Maar zodra ik in de tandartsstoel lig, is het mis… Wat een ellende… Elke keer denk ik weer: “neem nou geen verdoving, daar heb je veel meer last van”, maar eenmaal in die stoel ben ik net een klein meisje en gaat die verdoving er toch in….

En nu ben ik dus enigszins zielig… ik kwijl…mijn bekkie doet pijn en eten wil nog niet echt… Ik heb mezelf getrakteerd op een Feel Good Smoothie: met veel lekker fruit & vanilleyoghurt! Yum! En een rietje… anders stroomt alles er weer uit (sorry…). Mijn eigen Feel Good Smoothie… niet alleen omdat ik me nu wat beter voel omdat mijn maag weer vulling heeft, niet alleen omdat ik mij nu wat minder zielig voel omdat ik mezelf verwend heb met een traktatie (hij is heerlijk), maar ook omdat ie bomvol vitamines zit!

Print Friendly, PDF & Email

3 reacties

  1. Pingback: Mijn kookweek – week 32 | Maaikyz iCook

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.