Feelgood food – Curry tandoori

9

Een heerlijke recept uit het kookboek Feelgood food – Curry tandoori!

Ken jij het kookboek Feelgood food al? Het is een kookboek gemaakt voor Free a Girl met 30 recepten voor een betere wereld. In het kookboek staan niet alleen heerlijke recepten, maar ook verhalen van de ambassadeurs van Free a Girl over de keukens van de landen waar Free a girl actief is en waarom ze zo betrokken zijn bij de stichting. De (volledige) opbrengst van dit geweldige kookboek komt ten goede van de stichting. Hiermee kan Free a girl nog meer meisjes bevrijden uit de prostitutie, opvangen, rehabiliteren en daders vervolgen.

En dat het een geweldig kookboek is, dat weet ik inmiddels, want ik heb een exemplaar voor mij liggen. Aangrijpende verhalen, prachtige foto’s & heerlijke recepten. Ik heb één van deze recepten gemaakt en we hebben zitten smullen. Feelgood food it is… ik maakte een heerlijke curry tandoori!

Feelgood food - Curry tandoori

Feelgood food – Curry tandoori

Het is een recept uit India, waar Froukje de Both (ambassadeur van Free a Girl) is geweest om de projecten van Free a Girl te bezoeken. Samen met Ramon Beuk maakte Froukje een aantal gerechten en die staan in het boek in het hoofdstuk ‘India’.

Deze curry tandoori kun je prima zo eten als hoofdgerecht, maar is ook erg lekker met naanbrood (dat recept staat ook in het boek).

Wil je meer weten over Free a Girl? Neem dan vooral een kijkje op de website. Daarnaast komt er vanmiddag nog een winactie online op MiCook. Ik mag namelijk drie exemplaren van het geweldige kookboek weggeven! Stay tuned! 😉

Print Friendly, PDF & Email

9 reacties

  1. Pingback: Win! Feelgood food - Kookboek van Free a Girl - MiCook

  2. Hoi, vanavond heb ik dit klaar gemaakt.
    De eerste keer dat ik linzen op heb 🙂
    Was voor herhaling vatbaar.
    Bedankt voor het delen!

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.