Foodblogevent – Finger food: de winnaar!

14

Wat was het een leuke maand! Ik heb genoten van alle heerlijke finger food recepten die voorbij zijn gekomen!

Helaas is het foodblogevent van september nu voorbij… maar niet getreurd, want ik mag het stokje overdragen aan degene die het foodblogevent van oktober gaat hosten en daar komen vast ook weer heerlijke gerechten voorbij!

Allereerst wil ik iedereen bedanken voor de inzendingen, het delen op Twitter & Facebook, de leuke reacties, het enthousiasme. Het was leuk, het was genieten! Enorm bedankt!

En dan… dan moet er gekozen worden… jeetje, wat moeilijk! Hoe ga je nou een keuze maken uit zulke leuke, originele, verschillende inzendingen? Dat is echt niet makkelijk! Bekijk ze maar eens…. Zeg nou zelf, dat is toch niet te doen?!

Finger food: de inzendingen

Finger food: de inzendingen

Verschillende hartige taartjes (en daar zijn wij hier gek op), risotto balletjes (risotto is toch wel één van onze favoriete gerechten), nachohapjes (yum!), gerechten bomvol groenten (kan het nog beter?), kleine hapjes met alles er op en er aan….gemaakt met ingrediënten vers uit eigen tuin, hapjes die perfect tussen duim & wijsvinger te eten zijn. Ik vind het geweldig! Zet al het finger food op tafel en je gasten zullen tevreden weer naar huis keren, als ze al naar huis willen… 😉

Maar goed… ik ga jullie niet langer in spanning houden… Ik ga het stokje overdragen aan…..

Eslem. Eslem maakte Mercimek köftesi (Turkse kruidige köfte van linzen & bulgur). “Deze kruidige köftes van linzen en bulgur zijn typisch ‘finger food’ waarbij je gewoon de hele schaal op tafel zet en iedereen van één schaal eet”.

Mercimek köftesi van Eslem

Mercimek köftesi van Eslem

Finger food ten top! Perfect tussen duim & wijsvinger te eten, een heerlijke combinatie van linzen, bulgur & kruiden, een originele inzending én voor Eslem de eerste keer dat ze meedoet aan het foodblogevent.

Eslem, gefeliciteerd! Succes met het organiseren van het foodblogevent van oktober, ik ben erg benieuwd naar het thema!

Print Friendly, PDF & Email