Foodblogswap – Ratatouille crumble

5

De laatste week van de maand, dus tijd voor de Foodblogswap!

Deze maand mocht ik koken (of bakken…) van Sonja van de blog Ona Pona’s keukenavonturen. Na de chocolade caramel taart van vorige maand, leek het mij verstandig om dit keer te gaan voor een gerecht met lekker veel groente. Aan gerechten met groenten geen gebrek bij Sonja, dus ik had het weer zwaar met kiezen…zoveel lekkere gerechten… Uiteindelijk ben ik gegaan voor deze ratatouille crumble. Heerlijk! Heel veel groente met een lekkere crumble. Ratatouille, maar dan anders!

Ratatouille crumble

Foodblogswap – Ratatouille crumble

Het is even wat werk om alle groenten te snijden, maar ik vind dat altijd wel fijn om te doen. Muziekje aan en lekker snijden… Klinkt misschien wat saai, maar ik vind het heerlijk om met verse groenten bezig te zijn. Daarna alles in de pan (neem een grote, grote pan) om het vervolgens weer in kleine pannetjes te doen. Ik had best veel… heel veel… en daarom had ik nog wat extra pannetjes nodig… Nu is de ene aubergine natuurlijk groter dan de anderen en ook courgettes verschillen nog weleens van formaat, maar hou er in ieder geval rekening mee dat je best weleens wat extra pannetjes moet gebruiken. Ach, het is zo lekker, die komen wel op!

Op de hoogte blijven van alle Foodblogswap-recepten? Volg dan de Foodblogswap op Twitter of op Pinterest! Benieuwd naar wat er deze maand van MiCook is gemaakt (ik wel!), neem deze week dan een kijkje op de blog van Esmee: Es’ Factory.

Print Friendly, PDF & Email

5 reacties

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.