Frittata met courgette & bacon

16

Een makkelijke maaltijd: frittata met courgette & bacon!

Ideaal voor op drukke avonden. Een kwartiertje werk, daarna nog een half uurtje in de oven en klaar! Wij aten deze heerlijke frittata eind vorig jaar, toen we druk aan het verven waren (we hebben de trappen ontdaan van vloerbedekking en voorzien van wat likjes verf….). Na een dag verven heb ik niet zo heel veel zin meer om lang in de keuken te staan, geef mij dan maar een makkelijke รฉn smakelijke maaltijd! Dit is er zo รฉรฉn!

Frittata met courgette & bacon

Frittata met courgette & bacon

Inmiddels zijn we weer verder gegaan met het verbouwen/veranderen van ons huis (en we hebben nog meer plannen…). Zo liepen we maandagavond in de Ikeaย en hebben we gisteravond de kasten in elkaar gezet. Zonder ruzie… met spierpijn!

Na een dagje/avondje/weekje klussen, heb je wel zin in een fijne maaltijd waar je niet al te veel moeite voor wilt doen (gaat allemaal van de klus-tijd af…). Of gewoon op een doordeweekse, drukke avond, als de kinderen daarna weer moeten sporten, je zelf nog een afspraak en/of de hond nog uitgelaten moet worden… Je kent ze vast wel, die drukke avonden! Zet dan eens deze frittata met courgette & bacon op tafel! ๐Ÿ™‚

Print Friendly, PDF & Email