Fusilli met courgette & pistache

2

Vrijdagavond, tijd voor een makkelijk maaltijd!

Laat thuis, weinig tijd, dus een snel te bereiden maaltijd, maar wel lekker! Al een tijdje geleden kwam ik het recept ‘pasta met courgette en pistachenoten‘ tegen op  Eerst Koken.

‘Chef mama’ verteld bij dit recept dat ze soms maar 10 tot 15 minuten de tijd heeft om een maaltijd op tafel te toveren en dat lukte haar met dit recept.

Ok, ze heeft de pistachenoten van te voren gepeld, de courgette gesneden en de pasta afgewogen, maar daarna is het echt binnen 12 minuten klaar (‘mijn’ fusilli moest namelijk 9-10 minuten koken). Een super snelle maaltijd dus, want een courgette snijden is ook niet zoveel werk, pasta afwegen al helemaal niet en pistachenoten kun je ook gepeld kopen…

Ideaal dus voor een vrijdagavond! En pasta met courgette vind ik altijd lekker. Niet dat er heel veel smaak aan courgette zit, maar ik vind het echt heerlijk, een bord pasta met courgette. En dan wat heerlijke pistachenoten erbij, parmezaanse kaas erover, dat moet toch lekker zijn? En dat was het! Ik heb een paar kleine aanpassingen gedaan, maar de basis is hetzelfde gebleven. En hoe simpel ook, het was super lekker, we hebben weer zitten smullen! Dit gaat zeker vaker op tafel komen, bedankt ‘Chef mama’.

Print Friendly, PDF & Email

2 reacties

  1. Pingback: Mijn kookweek – week 50 | Maaikyz iCook

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.