Gevulde paprika’s met ricotta

10

Wat kleur op je bord: gevulde paprika’s met ricotta én cherry tomaatjes!

En wat kleur kunnen we wel gebruiken… tenminste hier wel… want die mooie blauwe, heldere lucht en dat mooie gele zonnetje van afgelopen weekend is ver te zoeken… Na zonneschijn komt regen… ofzo… Gisteren heeft het hier ongeveer non-stop geregend en er schijnt vandaag weer wat water bij te komen… Maar hè, na regen komt zonneschijn (toch?!) en in de tussentijd zorgen we gewoon voor kleur op ons bord!

Gevulde paprika's met ricotta

Gevulde paprika’s met ricotta

Ik heb op zich niet zoveel problemen met regen hoor. Het heeft af en toe ook wel weer wat en zolang het niet heel hard regent, kan ik ook nog wel genieten van de wandelingen met de hond, in de regen. Ons hondje kijkt heel vaak naar beneden (haar neus zit dan ongeveer vastgeplakt aan de grond..), maar zo af en toe kijkt ze omhoog, naar ons. Dan komt ze netjes naast lopen en probeert ze naar ons te kijken, maar dat gaat met die regen niet altijd makkelijk…drup, drup. Een beetje zielig (want druppels in je ogen is niet leuk…), maar wel een grappig gezicht… 😉

Afijn, na een wandeling in de regen, vind ik het heerlijk om de keuken in te duiken, de oven aan te zetten om daarna gezellig te eten. Droog & warm. Dit heerlijke, kleurrijke bijgerecht is snel klaar en staat geweldig op tafel!

Inspiratie: Delicious.
Print Friendly, PDF & Email

10 reacties

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.