Groene smoothie met komkommer & kiwi

11

Een heerlijk verfrissend drankje: groene smoothie met komkommer & kiwi!

Erg lekker op warme dagen zoals deze, maar ook bij minder (warm) weer prima te drinken hoor. Ik denk dat tijdens deze dagen elk verfrissend drankje welkom is. Bij mij in ieder geval wel. Ik ben zo iemand die binnen zit, verkoeling zoekt. Ik ga naar buiten om met de hondjes te spelen & wandelen, een terrasje pakken vind ik ook niet verkeerd, maar een hele dag in het zonnetje ‘bakken’? Nee, niets voor mij. Laat mij maar binnen zitten met een smaakvolle, verfrissende (groene) smoothie!

Groente smoothie met komkommer & kiwi

Groente smoothie met komkommer & kiwi

Eigenlijk drink ik niet zo heel vaak groene smoothies. Mijn eerste versie was er één met avocado & spinazie. Lekker hoor, maar op de één of andere manier gaat er toch altijd fruit in mijn smoothie. Heel af en toe wat groens erin, maar dat maakt het nog geen groene smoothie. Deze versie vind ik echter voor herhaling vatbaar!

De reden om de stukjes kiwi pas op het laats toe te voegen en nog even kort te blenden? Het schijnt dat hoe fijner de pitjes van de kiwi worden gemalen, hoe bitterder ze gaan smaken.

Inspiratie: Elle eten.
Print Friendly, PDF & Email