Groente in de lengte snijden

4

Zoals jullie in mijn kookweek-verslag hebben kunnen lezen, heb ik mij flink in mijn vinger gesneden bij het in dunne plakken snijden van een aubergine & courgette (volgens mij was het de courgette…). Aangezien het een flinke snee is (nee, ik ben niet zielig, maar is wel lastig met koken), ben ik toch maar op zoek gegaan naar wat tips om de volgende keer mijn vinger te besparen! 🙂

De eerste tip die ik tegen kwam was met de kaasschaaf…. goh! Das ook een idee! Ik ga hem opzoeken, want ik gebruik eigenlijk nooit een kaasschaaf, maar hij moet nog ergens liggen!

Maar dit filmpje van Allerhande zegt ook genoeg! Zo simpel kan het zijn! Wel fijn dat ze er nog even bij zeggen: “voorzichtig, dat je jezelf niet snijdt!” Ik ga het volgende keer proberen! 😉

Print Friendly, PDF & Email