Happy!

37

Jaaaa, happy!

Even geen happy cooking & baking (het is kwart voor één ‘s nachts, bijna bedtijd!), maar ik ben wel helemaal happy! Happy met de vernieuwde MiCook! Een nieuw logo, een nieuwe layout’, een nieuwe MiCook. Rustiger (geen paars, groen & blauw meer door elkaar), overzichtelijker, duidelijker. Verder blijft alles hetzelfde. Er blijven recepten komen, de wekelijkse ‘mijn kookweekjes’, andere artikelen: gewoon zoals je gewend bent. Happy cooking & baking!

En nu is ie live, de nieuwe MiCook! Echt helemaal happy! Ben ik klaar? Nee, dat niet. Ik ga nog aan de slag met de categorieën wat je uiteindelijk weer terug ziet in het hoofdmenu. De bestaande artikelen in de juiste categorieën plaatsen, zodat het e.e.a nog overzichtelijker wordt en dit ook weer terug laten zien op de homepage. Nog veel werk te doen dus, maar de basis staat! Nou ja, bijna. De foto’s moeten namelijk nog aangepast worden (ander formaat). Dat gaan we zometeen ‘aanzetten’, dus het kan zijn dat het de komende uren nog een beetje traag is allemaal (mijn excuses alvast). Maar ik wil de nieuwe layout zo graag met jullie delen, dat ik hem wel online zet (de site heeft al bijna 2,5 offline gestaan….).

Afijn, nog veel werk te doen. Leuk werk, ik heb er zin! Maar nu nog even de hond uitlaten en naar bed. Slapen (ook daar heb ik zin in!). Morgen weer verder. Ik hoop dat jullie ook helemaal happy zijn met de nieuwe layout en in de toekomst de recepten nóg beter kunnen vinden!

Ik vind het ontzettend leuk om te horen wat jullie van de nieuwe layout vinden! Heb je vragen, opmerkingen of zie je iets waarvan je denkt: hé, klopt dat wel?, laat het vooral weten, dan ga ik er mee aan de slag!

Voor nu: welterusten, voor straks: happy zondag! 🙂

Print Friendly, PDF & Email