Juicy Red Smoothie

3

Het is weer tijd voor een smoothie! Het is nog best wel lekker weer, graadje of 20, zonnetje erbij, voor een zomerdag in Nederland best aardig… jammer dat er af en toe een flinke regenbui valt (en dat hou ik goed in de gaten, want ik moet zo af en toe naar buiten met de hond).

Mijn koelkast ligt op dit moment vol met heerlijk zomers fruit, de rode kleur overheerst: I love summer(fruit)! Daar ga ik wat lekkers van maken: een heerlijke, sappige smoothie met allemaal rood fruit: de Juicy Red Smoothie.

Nu is het maken van een smoothie niet zo heel moeilijk, maar vooral de grapefruit zorgde er voor dat mijn aanrecht weer één grote puinhoop was en er meer sap op het aanrecht lag dan in de smoothie kwam… Eigenlijk gebruik ik normaal alleen geperste grapefruits, maar ja, als het toch in de blender gaat, hoef je hem ook niet te persen…. Onderstaand filmpje laat zien hoe je het wél moet doen, zonder dat er al teveel sap verloren gaat! 😉

Print Friendly, PDF & Email