Kabeljauwpakketje met broccoli & taugé

10

Een heerlijke, makkelijke maaltijd: kabeljauwpakketje met broccoli & taugé.

Het is vrijdag 6 december. De dag dat sinterklaas weer naar huis gaat, naar Spanje (de bofkont!). De dag na het hééérlijk avondje, pakjesavond, sinterklaasavond: feest! Hebben jullie een fijne avond gehad? Ondanks de harde wind, regen & hagel? Ben je al zat van alle kruidennoten, (gevuld) speculaas, chocoladeletters & banketstaven? Zin om de kerstboom op te tuigen?

Anyway…. heb je zin in een makkelijk, heerlijke & gezonde(re) maaltijd na al die lekkernijen en uren in de keuken staan om kruidnoten te draaien? Dan is dit een fijn recept voor vanavond! Kabeljauwpakketjes de oven in, broccoli snijden en bakken, taugé & cashewnoten erbij en dit is het resultaat:

Kabeljauwpakketje met broccoli & taugé

Kabeljauwpakketje met broccoli & taugé

Dat ziet er toch heerlijk uit! En het kost maar een half uur van je tijd: ideaal!

Eet je liever geen filodeeg? Dan bak of stoom je de kabeljauw gewoon volgens de aanwijzingen op verpakking (of van de visboer) en serveer je de broccoli & taugé met een stukje kabeljauw al dan niet met een plakje salami erop! 🙂 Je hoeft je bij dit recept in ieder geval geen zorgen te maken over het op tijd uit de diepvries halen van het filodeeg, want tien minuten van de voren is genoeg (meestal moet je dit drie uur van te voren doen en ik vergeet dat dan nog weleens….).

Inspiratie: Foodies
Print Friendly, PDF & Email

10 reacties

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.