Kaneelsterren

7

Heerlijke, knapperige kaneelsterren!

Het is bijna kerst, nog een paar nachtjes slapen… Misschien heb je helemaal geen tijd meer om koekjes te bakken… maar deze koekjes zijn super makkelijk om te maken met maar een paar ingrediënten! En anders kun je ze altijd nog bakken voor Oud & Nieuw, want daar passen deze kaneelsterren ook prima bij!

Denk maar aan de mooie sterrenhemel die hopelijk te zien is om twaalf uur ‘s nachts! Want dat is toch wel heel erg mooi, een heldere sterrenhemel met Oud & Nieuw. Ik weet nog, een paar jaar geleden, we woonden nog in Groningen…

Een paar minuten over twaalf  begon iedereen met vuurwerk afsteken. Aan het geluid te horen hadden ze in onze buurt aardig wat vuurwerk gekocht, maar het was dat jaar zó mistig… we zagen niets. Ons eigen vuurwerk was niet eens te zien… Hopen dat we dit jaar iets meer sterren te zien krijgen en anders hebben we de koekjes nog! 😉

Kaneelsterren

Kaneelsterren

Maar goed, het is eerst nog kerst! En deze koekjes passen ook erg goed bij de kerst. Je kunt ze natuurlijk nog prima versieren. Met kleurtjes, kleine sterretjes, chocola, gekleurde suiker etc. Je kunt eventueel ook nog een lekkere ‘vulling’ maken en er dubbele kaneelsterren van maken!

Ben je op zoek naar andere kerstkoekjes? Kijk dan eens bij deze kruidige kerstkransjes of deze traditionele kerstkransjes (van Mannin).

Inspiratie: 500 koekjes
Print Friendly, PDF & Email

7 reacties

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.