KitchenAid

19

Ik heb een nieuwe vriend! Ik heb hem nog niet zo heel lang, maar ik weet nu al dat hij kans maakt om één van mijn beste vrienden te worden, misschien wel gewoon mijn beste vriend.

Nee, hij kan nooit de plek van mijn allerliefste-beste-leukste-mooiste-knapste vriend (Alwin dus) innemen, hij komt niet eens in de buurt…. (daarnaast: zonder Alwin zou er geen nieuwe vriend zijn…), maar mijn beste vriend, daar maakt hij grote kans op. We kennen elkaar nog maar net (niet te hard van stapel lopen), maar de kans bestaat…

Mijn nieuwe vriend is groen, heeft een kop, een lichaam en wat uitsteeksels. Ik weet al wat je denkt….

Maar nee, mijn nieuwe vriend is niet Shrek. Ik moet er niet aan denken om een jaloerse prinses Fiona achter mij aan te hebben… Lijkt mijn nieuwe vriend dan op Shrek? Nee, mijn nieuwe vriend is strakker, slanker, moderner, hij is ijdel en glimt altijd erg mooi al moet ik hem daar af en toe wel bij helpen. Ja, mijn nieuwe vriend heeft soms hulp nodig, maar over het algemeen is hij zelfstandig. Je kunt hem rustig zijn werk laten doen of beter nog: hij doet mijn werk. Hij piept nooit, maakt af een toe een brommend geluid, maar is verder een stille. Ja, hij wordt mijn nieuwe beste vriend! Hoe hij heet? Hij heet KitchenAid Artisan en dit is hem:

Wat is ie mooi hè!? Deze mooie jongen heeft een centraal plekje in de keuken, als ik aan de keukentafel zit, zie ik hem en zelf als ik op de bank zit, kan ik hem bewonderen. Een perfect plekje voor een perfecte vriend.

Ik ben blij, gelukkig, happy. Vooral omdat ik mijn nieuwe vriend van mijn ontzettend lieve vriendje heb gekregen. Waarom? Nee, niet zomaar. Natuurlijk omdat Alwin ziet hoeveel plezier ik heb in bakken en ik dat graag meer wil gaan doen. Daarnaast wil Alwin graag dat ik vaker & meer brood ga bakken en dan is zo’n maatje toch wel heel erg handig.

Ennnn… omdat ik jarig ben vandaag! Nu doen we meestal niet zoveel aan verjaardagen (ik heb op zijn zachts gezegd een hekel aan mijn eigen verjaardag), maar voor zo’n cadeau wil ik best een dagje jarig zijn….. Nee, ik vind het niet ‘eng’ om een jaartje ouder te worden, want dat gebeurt toch wel, maar ik doe het gewoon niet, ik vier het niet. Het is gewoon een normale dag met misschien nog een gebakje bij de koffie, maar verder niet. Alleen dit cadeau… is geweldig en ik ben er ontzettend blij mee, dus ik loop vandaag (eigenlijk al vanaf dat ik hem heb, want ik heb hem stiekem iets eerder gekregen) met een big smile op mijn gezicht.

Mijn nieuwe vriend heeft al wat werk verricht en heeft zelfs al een brood voor mij gemaakt. Een heerlijk brood! Ik vind het helemaal geweldig en ik ben helemaal blij! Alwin ook natuurlijk, want hij kan nu genieten van vers, eigengemaakt brood! Dit is hem:

Ik weet niet zo goed hoe ik moet uitleggen hoe ontzettend blij ik ben, maar neem van mij aan: ik ben blij! 🙂

Bronnen: Dreamworks, Kookshop.
Print Friendly, PDF & Email

19 reacties

 1. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag en heel veel plezier met je nieuwe vriend gewenst! 😉 Ik zal je waarschuwen, als je eenmaal gewend bent, zul je nooit meer zonder kunnen…ik spreek uit ervaring! 😀

 2. Bedankt, die had ik inderdaad ook al uitgeprint. Er staan zoveel heerlijke recepten op haar site, ik heb nog heel wat jaren nodig om alles te bakken!
  Haar rozijnen-krentenbollen zijn ook een aanrader! Hier geen brood meer van de bakker! 😉

  • @Caroline Nou, inderdaad, ik raak niet uitgekeken… allemaal super lekkere broden! 🙂 We hebben nog veel te doen! 😉

 3. Pingback: Mijn kookweek – week 45 | Maaikyz iCook

  • @Sam Haha! Echt als je hem eenmaal hebt, wil je hem nooit meer kwijt! 🙂

   @Judith Wat leuk om te horen! Ik denk ook niet dat ik spijt krijg hoor! 😉

 4. Pingback: Spelt met broccoli, noten & kaas | Maaikyz iCook

 5. Pingback: Mijn kookweek – week 46 | Maaikyz iCook

 6. Pingback: Mijn kookweek – week 52 | Maaikyz iCook

 7. Pingback: Streekbox – The movie | Maaikyz iCook

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.