Kokos-pistachekoekjes

9

Soms kun je zo blij zijn met een ‘eenvoudig’ boekje… Dat ben ik met het boekje 200 recepten voor cakes & koekjes.

Ik kocht hem voor € 4,95 (koopje toch!?) en heb er al een aantal heerlijke koekjes/cakes uit gemaakt. Neem bijvoorbeeld de bananencake met dadels & noten én de Jimjams: allebei super lekker!

Dit keer maakte ik uit hetzelfde boekje kokos-pistachekoekjes. Heerlijke koekjes met kokos én omhuld met een laagje pistache, echt super lekker.

Het was niet eens mijn eigen keuze, Alwin wilde graag dat ik deze koekjes ging bakken en ik ben blij dat ik hij deze keuze heeft gemaakt! Super lekker!

Het ‘handige’ aan deze koekjes is dat je eerst een rol maakt die je drie dagen in de koelkast kunt bewaren. Je kunt het gewenste aantal koekjes van de rol snijden en na tien minuten oventijd zijn de koekjes klaar. Wel even laten afkoelen (als dat lukt…).

Je kunt dus drie dagen lang genieten van verse koekjes, want deze koekjes zijn echt het lekkerst op de dag dat je ze hebt afgebakken. En omdat ze maar zo kort in de oven hoeven, is het een kleine moeite om even wat koekjes te snijden en de oven aan te zetten. Drie dagen verse koekjes bij je kopje koffie/thee, heerlijk toch!?

 

Print Friendly, PDF & Email

9 reacties

  1. Pingback: Mijn kookweek – week 49 | Maaikyz iCook

  2. Pingback: Amandelkoekjes

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.