Kooktijdschriften

7

Ik ben helemaal blij: ik heb er weer een stapel kooktijdschriften bij! 🙂 Met een stapel bedoel ik eigenlijk een kofferbak vol… echt ontzettend veel.

Het begon allemaal een paar weken geleden… Anja van Brutsellog plaatste een berichtje in de babbelbox  van Etenbloggers: “Binnenkort ga ik mijn “kookmagazines”  opruimen. Iemand interesse in bijvoorbeeld jaargangen Allerhande, Boodschappen, Delicious, Foodies, La Cucina Italiana, Koken & Genieten en wellicht meer?” Dat klinkt interessant! Ik heb Anja laten weten dat wanneer ze nog wat over had, ze het wel aan mij kwijt kon…

Naar aanleiding van het bericht van Anja, zag ik al wat aanvragen verschijnen voor specifieke bladen/edities. Daar gaan ze… Omdat Anja niet helemaal om de hoek woont, stuurde ik haar een berichtje dat we zaterdag (afgelopen zaterdag dus) aan de andere kant van de A12 moesten zijn en dus praktisch langs haar huis zouden rijden. Anja reageerde dat we dan wel langs konden komen om de tijdschriften op te halen. Helemaal super. Dus op de terugweg even langs Anja…. Werkelijk… wat veel! Dat was geen stapeltje, maar een kofferbak vol!

Nee, ik overdrijf niet, kijk zelf maar:

Geweldig toch!? Echt ontzettend veel! Zoals je kunt begrijpen, heb ik nog niet alles uitgezocht…. Maar ik ben helemaal blij! Ik heb voorlopig genoeg te doen en kan niet meer zeuren dat ik geen inspiratie heb! Echt alles zit er bij: jaargangen van Allerhande (ook best wel oude, leuk om te bekijken), Boodschappen, Foodies (en de voorloper Appetito), Elle, La Cucina Italiana, Koken & Genieten, Jamie en daarnaast ook nog genoeg Engelstalige bladen.

Waar mijn oog al wel op is gevallen, is de december editie van Light koken: die had ik nog niet! Alleen daarom ben ik al hartstikke blij! 🙂

Nou, ik ga me storten op de stapels enne Anja: nogmaals ontzettend bedankt!

Print Friendly, PDF & Email

7 reacties

  1. Pingback: Mijn kookweek – week 34 | Maaikyz iCook

  2. In ieder geval zijn we allebei blij! Jij met de kookmagazines, ik met mn enorme ruimte en de mooie bloemen die vandaag kwamen. Dank je wel daarvoor!

  3. Pingback: Havercrackers | Maaikyz iCook

  4. Pingback: Gehaktpizza met mais, tomaten & mozzarella | Maaikyz iCook

  5. Pingback: Spaghetti met kastanjechampignons, spinazie & walnoten | Maaikyz iCook

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.