Mangosalade met gerookte kip

14

Vandaag een simpele, maar erg lekkere salade; een mangosalade met gerookte kip!

Ongeveer twee weken geleden werd het ‘ineens’ een prachtige dag. De voorspellingen waren niet echt goed, wat koud, somber en hier en daar regen. We moesten nog even de stad in en terwijl we ‘snel’ even de boodschappen deden, kwam het zonnetje door en de wolken verdwenen. Het was warm, helemaal niet somber en van die regen hebben we niets gezien. Het werd uiteindelijk écht warm: een heerlijke dag. We zijn daarom maar wat in de stad blijven hangen, terrasje pakken, even wandelen door het park: genieten!

Mangosalade met gerookte kip

Mangosalade met gerookte kip

Bij thuiskomst hadden we eigenlijk vooral zin om nog even van dat heerlijke zonnetje te genieten, de beentje even te laten rusten (we hebben uiteindelijk aardig wat kilometers gemaakt in stad & park…), maar we hadden ook wel trek. En dan is een salade toch heerlijk?!

Snel klaar, lekker fris en niet te zwaar. Ideaal om in het warme zonnetje op te eten! En dan een mangosalade… om het zomerse gevoel helemaal compleet te maken, zo vroeg in de lente. We hebben zitten smullen van deze eenvoudige, snelle, maar erg lekkere salade!

Ow, en wil je graag weten hoe je het beste een mango kunt snijden? Bekijk dan eens het filmpje in dit artikel! Op zoek naar een iets uitgebreidere versie van een salade met mango, kijk dan eens naar deze maaltijdsalade. Maak jij weleens een salade met mango?

Print Friendly, PDF & Email

14 reacties

  1. Pingback: Mijn kookweek - week 16 - MiCook

  2. Ziet er heerlijk uit :-)! Welke kip heb je gebruikt? Kan je die gerookt in de supermarkt in zijn geheel kopen?

  3. Pingback: Mangosoep met kokosspies - MiCook

  4. Pingback: Vijf keer mango - MiCook

  5. Pingback: Vijf keer salade - MiCook

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.