Omelet met broccoli & chorizo

12

Een omelet met broccoli & chorizo!

Niet zo heel erg bijzonder, maar wel erg lekker! Ik hou sowieso wel van de combinatie broccoli & chorizo: heer-lijk. Een omelet is ook altijd goed, nog wat kaas erover en klaar. Ja, ik heb gisteren genoten van deze maaltijd.

Alwin was gisteravond fijn uit eten met wat collega’s, dus ik mocht iets voor mezelf maken. Ik had geen zin om lang in de keuken te staan en koos voor een makkelijke maaltijd. Nou ja, ik had op zich wel zin hoor, om flink te koken, maar ik ben ook (al een tijdje) bezig met een nieuwe ‘uiterlijk’ voor MiCook en daar gaat nogal veel tijd in zitten…Helemaal niet erg, want het is hartstikke leuk om te doen, maar als ik dan eenmaal mijn zinnen ergens op heb gezet, wil ik ook verder…

Hard doorwerken dus! Wees gerust, ‘innerlijk’ gaat er niets veranderen, er blijven recepten komen, maar ik ben (weer) toe aan een nieuw ‘uiterlijk’ van de site. Iets rustiger, overzichtelijker, duidelijker. Ik weet niet precies wanneer, maar binnenkort gaan jullie het zien! 🙂

Afijn, hard werken dus, tussendoor even eten, een makkelijke maar erg lekkere maaltijd: omelet met broccoli & chorizo!

Omelet met broccoli & chorizo

Omelet met broccoli & chorizo

Serveer de omelet met wat brood of een lekkere salade (dat heb ik ook gedaan) en bewaar de restje voor de lunch van de volgende dag (drie keer raden wat ik tijdens de lunch ga eten… 😉 ).

De broccoli blijft een stevige bite hebben in dit recept omdat je de broccoli niet van te voren kookt. Hier moet je van houden. Heb je je broccoli liever wat zachter, kook de roosjes dan eerst een paar minuten!

Eet smakelijk!

Ow, en ben je stiekem toch nog op zoek naar een recept voor Valentijnsdag (dat is vandaag!), kijk dan even bij deze makkelijke Valentijnsgebakjes, snelle Valentijnskoekjes of pak uit met speculoos bonbons met een vleugje Valentijn! 😉

Fijne Valentijnsdag, dat het maar een liefdevolle dag mag worden!

Print Friendly, PDF & Email

12 reacties

  1. Pingback: Omelet met broccoli &chorizo | Ad Free Stuff

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.