Ontbijtshake met rode bessen

3

Afgelopen week heb ik een recepten index op mijn site toegevoegd en toen merkte ik dat ik nog helemaal geen ontbijtjes op mijn site heb staan. Op zich wel logisch want ik ontbijt eigenlijk altijd heel saai met yoghurt, fruit en wat granen of een crackertje & Alwin neemt standaard yoghurt met cruesli. In het weekend doen we wel eens ruig en eten we een (zelfgebakken) broodje, maar meer dan dat kun je ‘s ochtends bij ons niet verwachten. Dan zou het al een brunch moeten worden… maar dan nog….

Om toch iets van ontbijt op mijn site te zetten heb ik vanochtend een ontbijtshake gemaakt! Er komen er vast nog wel meer aan, ik beloof alleen niet dat we ze daadwerkelijk als ontbijt gaan eten, waarschijnlijk meer een vroege lunch op zondag ofzo! ­čÖé

De ontbijtshake was eigenlijk best lekker (wel even wennen na zoveel jaren ‘saai’ doen), maar een prima vullend ontbijtje! Veel fruit met havermout! Twijfel je nog over de havermout? Lees dan de zeven redenen waarom havermout echt superfood is!

Print Friendly, PDF & Email

3 reacties

  1. Pingback: Smoothie versus Shake | Maaikyz iCook

  2. Pingback: Bananenshake met lijnzaad | Maaikyz iCook

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.