Paddenstoelen risotto met spekjes

7

Risotto. Paddenstoelen. Spekjes. Hemels.

Eigenlijk heb ik al genoeg geschreven… Ik krijg alweer de neiging om de keuken in te springen en deze verrukkelijke risotto nog een keer te maken (en dan niets aan Alwin vertellen, zodat ik het helemaal alleen op kan peuzelen…..). Allemachtig, wat hebben we lekker gegeten! Hemels.

Maar als ik nu niet verder zou schrijven, zou ik Sabine & Annebeth van OhMyFoodness enorm te kort doen… Het originele recept vind je namelijk op deze super leuke site vol met heerlijke recepten en andere leuke foodie artikelen: écht de moeite waard om even een kijkje te gaan nemen (en de lijst met recepten die je allemaal nog wilt maken nóg langer te laten worden…).

Eigenwijs als ik ben, heb ik natuurlijk wel een eigen draai aan het recept gegeven, maar de basis is te danken aan OhMyFoodness. En daar worden we blij van, want we hebben echt super lekker gegeten (of had ik dat al gezegd…?). Naast de kleine wijzigingen die ik heb doorgevoerd, schoot ik wat uit met de Italiaanse kruiden. Wat één eetlepel had moeten zijn (voor twee personen), werden er ongeveer twee….oeps… dacht ik toen, maar het bleek super lekker! Vandaar dus de ‘vrijblijvendheid’ in onderstaand recept… wij vonden het heerlijk, maar twee eetlepels (voor vier personen) kan dus ook voldoende zijn….

Dit verrukkelijke gerecht staat in ongeveer 35 minuten op tafel. Ja, bij risotto moet je wel goed opletten (blijven roeren!), maar het is zooo de moeite waard! En wat is nou een half uur!? Zo voorbij als je vrolijk staat te roeren in de pannen, muziekje erbij, heerlijk toch! En die geuren: yum! Ja, dit is echt een aanrader: puur genieten! 😉

Puur genieten: paddenstoelen risotto met spekjes

Puur genieten: paddenstoelen risotto met spekjes

Print Friendly, PDF & Email

7 reacties

  1. Risotto met paddestoelen is echt 1 van de allerlekkerste dingen die ik ken en nu ook nog met spekkies, het water loopt me in de mond 🙂

  2. Zo leuk dat je het geprobeerd hebt! Ben blij om te horen dat het bij jullie ook in de smaak is gevallen, wij kunnen daar zelf altijd zoveel van eten. Jamm!

  3. Pingback: Mijn kookweek – week 2 | Maaikyz iCook

  4. Pingback: Mijn kookweek – week 3 | Maaikyz iCook

  5. Pingback: Mijn kookweek - week 49 - MiCook

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.