Quinoa met paprika, gehakt & noten

3

Ons simpele, doch lekkere avondeten van afgelopen zaterdag:  quinoa met paprika, gehakt & cashewnoten.

In eerste instantie wilde ik dit gerecht in combinatie met rijst maken, dat lijkt me ook nog steeds erg lekker, maar eigenlijk wilde ik ook al de hele week weer eens quinoa eten. Eerst wilde ik quinoa met tomaatjes eten, dat werd een tomatenclafoutis… toen was het plan om quinoa met spinazie te eten, dat werd een spinazie quiche met geietenkaas & amandelen.

Zaterdag dacht ik:  we gaan het eens omdraaien, quinoa in plaats van rijst! De hele dag waren we op sleeptouw, dus heel veel zin om lang in de keuken te staan, had ik niet, dus heb ik voor deze maaltijd gekozen. Snel, simpel, maar wel erg lekker!

Quinoa met paprika, gehakt & noten

Quinoa met paprika, gehakt & noten

Print Friendly, PDF & Email

3 reacties

  1. Pingback: Mijn kookweek - week 21 - MiCook

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.