Quinoa ontbijt met warme peren & vanille

17

Een heerlijk quinoa ontbijt met warme peren & vanille: yum!

Een goed begin van de dag is het halve werk, toch?! Dit quinoa ontbijt ís een goed begin! Vol goede voedingsstoffen en erg lekker! Het ziet er ook nog eens super leuk uit, je zou het zo als toetje kunnen serveren! Het is eigenlijk een soort trifle, dit ontbijtje. En de dag beginnen met een trifle is toch een feestje?

Dit quinoa ontbijt bestaat uit een laagje creamy, milde plantaardige variant op yoghurt, daarop een laagje gekookte quinoa, nét iets zachter gemaakt door het toevoegen van wat almond drink. Om het geheel af te maken wat warme peren met een beetje amandelschaafsel. Een heerlijke combinatie! Een fijn ontbijt om jezelf letterlijk & figuurlijk mee op te warmen!

Quinoa ontbijt met warme peren & vanille

Quinoa ontbijt met warme peren & vanille

Krijg je door dit heerlijke quinoa ontbijt met Alpro nog meer zin in onbijtjes met Alpro? Neem dan vooral eens een kijkje op de site van Alpro voor nóg meer ontbijt-inspiratie. En als je dan toch op de site van Alpro bent, kun je meteen op zoek naar het antwoord op deze vraag:

Welke van de Alpro Mild & Creamy varianten bevat twee soorten fruit?

Stuur jouw antwoord naar prijsvraag@adfactor.nl en maak kans op een leuke goodybag van Alpro! Elke week maakt Alpro meerdere winnaars bekend!

Alpro is niet verantwoordelijk voor deze wedstrijd en zal enkel de prijzen verzorgen.

Dit is een gesponsord bericht.
Print Friendly, PDF & Email

17 reacties

  1. Lekker Maaike. Nu ik ook weer quinoa eet mag ik dit lekkere ontbijtje dus ook! En laat ik nou toevallig nog amandeldrink hebben plus quinoa plus peer, dus ik weet al wat ik voor ontbijt eet morgen!

  2. Ik ontbijt geregeld met havermout, maar was zelf nooit op het idee gekomen om quinoa te eten bij het ontbijt. Lekker en heel fijn als afwisseling.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.