Quinoa roerbak met cashewnoten

5

Een heerlijke, makkelijke maaltijd: quinoa roerbak met cashewnoten!

Afgelopen zondag was een rustige dag. Na een beetje uitslapen, ontbijten en een heerlijke kop koffie op naar het bos om een fijne wandeling met Mac te maken. De ochtend begon met een zonnetje, erg aangenaam, maar toen we eenmaal in het bos waren, verdween de zon… Gelukkig bleef het droog, maar het was al wel een stuk frisser. Een frisse (herfst)wandeling door het bos is heerlijk, maar dan moet je er wel op gekleed zijn…

Bij thuiskomst begon het wel te regenen, dus we hebben er een fijn rommel-dagje in huis van gemaakt. Zo’n zondag waarop je opeens dingen doet die eigenlijk al tijden moeten gebeuren, van die kleine dingen, waar je uiteindelijk toch weer een paar uur mee bezig bent. Heerlijk, dat soort dagen! ‘s Avonds lekker de keuken in om weer wat smakelijks op tafel te zetten en dit keer aten we quinoa roerbak met cashewnoten!

Quinoa roerbak met cashewnoten

Quinoa roerbak met cashewnoten

Een roerbak gerecht dus, met toch wel wat herfstkleuren (ik krijg er steeds meer zin in, die herfst…). Mooie bruine kastanjechampignons, groen van de courgette & peterselie, daarnaast nog wat taugé & cashewnoten. Het rook weer heerlijk in huis! Daarna gezellig tafelen, smullen & genieten van een fijne zondagavond.

Print Friendly, PDF & Email

5 reacties

  1. Pingback: Mijn kookweek - week 38 - MiCook

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.