Kase-sahne torte

2

Toch wel één van mijn favorieten! Ik ben ook dol op cheese cake, maar käse-sahne torte is toch lekkerder! Romiger! Mjammie….

Vroeger, als we in Duitsland kwamen voor een (korte) vakantie, gingen we niet weg voordat we een stuk käse-sahne torte hadden gegeten. Het hoorde er gewoon bij! Heerlijk!

Je hebt verschillende uitvoeringen, met kersen, met mandarijen, de helft van de cake bodem er weer bovenop, maar allemaal even lekker. Ik heb deze variant gemaakt en wil graag het recept met jullie delen! In Nederland is deze taart namelijk nauwelijks verkrijgbaar… (en dat snap ik echt niet!)…

Mochten jullie tips en trucs hebben (ik ben tenslotte nog maar een beginner) dan hoor ik het graag! En als je hem zelf een keer maakt, hoor ik ook graag hoe de taart heeft gesmaakt! :

 

Print Friendly, PDF & Email

2 reacties

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.