Risotto met groene asperges & zalm

9

Oooh, wat hebben wij lekker gegeten: risotto met groene asperges & zalm! Risotto is eigenlijk gewoon altijd goed (én verslavend lekker…), maar de combinatie met gegrilde groene asperges, een beetje zalm en geraspte parmezaanse kaas: so good!

Echt een verwenmaaltijd! En we aten het zomaar gewoon op een maandag… Eigenlijk stond het voor zondag op de planning (ik vind zondag echt zo’n heerlijke risotto-dag), maar die planning werd (zoals wel vaker) omgegooid en daardoor stond deze risotto op maandag op tafel. Nou, dat is echt geen slecht begin van de week hoor! Enige nadeel is dat de maaltijden van de rest van de week eigenlijk niet meer kunnen tippen aan de eerste maaltijd….

Risotto met groene asperges & zalm

Risotto met groene asperges & zalm

Nou ja, dat viel ook wel mee hoor…. we hebben ook zitten smullen van deze tomaten ‘cheesecake’ met tijm en nog wel meer lekkere gerechten gegeten, maar oh, wat was dit lekker! 😉

Maar wat een ellendig gerecht om op de foto te zetten in combinatie met het licht van die dag… bah! Ik heb echt idioot veel foto’s gemaakt met verschillende invalshoeken, maar het wilde maar niet lukken… Ik ben nog steeds niet echt tevreden met de foto’s, maar dit zijn toch wel de beste… en het was zó lekker, ik kon het gewoon niet laten om dit recept met jullie te delen!

Print Friendly, PDF & Email

9 reacties

  1. Pingback: Asperges - MiCook

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.