Romige courgette-quinoa

3

Wat is quinoa toch lekker, ik kan daar echt van genieten! Eigenlijk gewoon zo al, zonder iets, alleen gekookt.. maar ja, dat is wel een erg kaal avondmaal.

Alwin at niet thuis gisteravond, dus geen uitgebreide maaltijd. Ik kook (bijna) altijd voor mezelf als ik alleen eet, maar dan wel redelijk simpel. Het is toch leuker om je uit te sloven en dit dan met anderen te kunnen delen.

Aangezien ik ook nog bezig ben met het opmaken van de restjes (zo aan het einde van de week), is het courgette geworden. Ik kon nog kiezen tussen komkommer en courgette, maar die komkommer komt zo wel op, lekker met een beetje tzatziki, cottage cheese of lekkere komkommerhapjes maken, dus: courgette it is! 🙂

Om het geheel een beetje romig en smaakvoller te maken heb ik wat Philadelphia & limoen toegevoegd: yum! Zo al ontzettend lekker, maar er mag natuurlijk ook wel wat groente bij. Het is ook heerlijk om wat fijngehakte pistachenoten toe te voegen!

Dit recept is een bijgerecht, je kunt quinoa met ontzettend veel dingen combineren, maar heb je een balansdagje dan is dit recept (dan wellicht voor twee personen) erg lekker met een stukje vis.

Print Friendly, PDF & Email

3 reacties

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.