Salsa Verde

1

Salsa Verde. Een groene saus.

Heerlijk op een broodje oude kaas (gemengd met mayonaise), een stukje vis, wat (varkens)vlees of groente. Je kunt deze groene saus alle kanten op, maar het aller lekkerst is hij op een focaccia met oude kaas. Meng de Salsa Verde dan met wat mayanoise (één op één), doe het samen met wat oude kaas op een focaccia broodje, eventueel nog wat rucola en je bent klaar om te genieten van een heerlijk broodje!

Een groene saus kun je met veel verschillende ingrediënten maken (met uiteenlopende smaken), maar deze versie is gemaakt met platte peterselie & mosterd. Het recept is afkomstig van Zing Good Food, een (biologisch) catering bedrijf in Amsterdam.

Salsa Verde

Salsa Verde

Zing Good Food maakt deze Salsa Verde onder andere voor hun broodjes oude kaas met mosterd mayo (zoals hierboven beschreven) voor de stand van Oxfam Novib tijdens het Lowlands festival. Een heerlijk lunchgerecht met een pittig sausje! Naast biologische lunchgerechten verzorgt Zing Good Food bijvoorbeeld ook de catering van allerlei (biologische) hapjes, koud én warm!

Mocht je je nou afvragen of de medewerkers van Zing Good Food de hele dag ‘good food’ staan te zingen…? Nee… Het deel ‘good food’ spreekt denk ik voor zich. Het deel ‘Zing’ is gekozen vanwege de betekenis ‘liveliness’ en ‘get up and go’: nieuwe energie na het eten!

Bron recept: Zingfood & BelleMarie.
Dit is een gesponsord artikel.
Print Friendly, PDF & Email

1 reactie

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.