Snelle Valentijnskoekjes

14

Nog een paar nachtjes slapen en dan is het Valentijnsdag….! Gaan jij nog iets speciaals doen op Valentijnsdag?

Wij waarschijnlijk niet (doen we eigenlijk nooit…), maar bakken en freubelen in de keuken is natuurlijk altijd leuk! Naast de speculoos bonbons (die je prima een Valentijns-tintje kan geven) én de makkelijke Valentijnsgebakjes, maakte ik dit jaar nóg een liefdevolle lekkernij: Valentijnskoekjes! Vorig jaar stond ik alleen in de keuken om Valentijnskoekjes voor het hondje te maken, dus dit jaar deed ik extra mijn best voor mijn lief en dat is gelukt! 😉

Snelle Valentijnskoekjes

Snelle Valentijnskoekjes

Deze Valentijnskoekjes zijn lekker snel om te maken! Geen rusttijden, gewoon even kneden, uitrollen, uitsteken en de oven in. Vijftien tot twintig minuutjes wachten, even af laten koelen en klaar zijn je koekjes. Kom je er op het laatste moment pas achter dat het Valentijnsdag is en wil je nú nog koekjes maken? Maak dan deze koekjes, want bloem, boter & suiker heb je vast wel in huis!

Wil je er toch iets meer werk van maken en de koekjes versieren? Lees dat dit artikel van Laura’s Bakery eens: ‘Alles over koekjes decoreren‘!

Wil je meer weten over Valentijnsdag en/of ben je op zoek naar nog meer Valentijnsrecepten? Kijk dan eens hier!

Bron: Hetgrotebakboek.
Print Friendly, PDF & Email

14 reacties

  1. ze zien er weer voortreffelijk uit….maar zal ondertussen blij zijn als het 15 februari is….dan heb ik het niet meer zo emotioneel zwaar, vanwege al die heerlijke koekjes weerstaan!

  2. Pingback: Omelet met broccoli & chorizo - MiCook

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.